Täällä on kuuma. Melkolailla sudanilaisen kuuma. Näin asian ilmaisi Hajira. Etukäteen pelkäsin kuolevani Ggaba roadille, käytiin meinaan negosieeraamassa terassikalusteita. Se menikin sitten lopulta aika kivuttomasti koskapa myyjänainen pisti heti kärkeen oikean hinnan eikä koittanut vedättää. Kai osa noista bisneksentekijöistä on huomannut että mzungu yleensä kyllä tietää asioiden oikeat hinnat ja jos niille lataa kärkeen mahdottoman hinnan, ne lähtevät pois. Rottinkikamat jopa mahtuivat autoonkin.

Jutustelin nannymme kanssa eilen, kaikenlaista. Kertoili että Mbuyan kunnalliseen sairalaan on turha mennä. Ottavat kyllä siellä kokeita yms. mutta lääkkeitä niillä ei ole. Lääkkeet saa yksityiseltä klinikalta jolle sairaalasta ohjataan lääkärin kirjoittaman lapun kanssa. Ja kukahan mahtaa omistaa sen klinikan? Ihan oikein, se sama lekuri, joka on roudannut/varastanut sairaalan lääkkeet omalle klinikalleen. Normimenoa, normimenoa...

Josephin moottoripyörästä ei ole kuulunut mitään. Hajira sanoi että juttu menee oikeuteen joskus ensi viikolla. Samalla H. mainitsi että hyvä että J. sai fyrkkaa. Muuten puutarhuristamme olisi tosiaan voinut ilma paeta.

Edellisen viestin kommentteihin laitoinkin homontaposta. Ei siitä sen enempää koska asiasta ei olla kirjoitettu täällä missään. Edit: Eikun onpas eilisessä the Daily Monitorissa poliisin versio ja mainintaa kansainvälisestä närkästyksestä.

Sopcast näytti sujuvasti Ranen tytön luistelua käkikellomaasta. Taitaa näyttää myös tänään.

Eipä tässä näkynyt niin kauheasti asiaa taas olevankaan.