Sähköpostia on saanut lähettää hiiri punaisena ja ensimmäiset fyrkatkin ovat tilillä, eli hyvältä näyttää. Toki edelleen pitää mainita, että ei lisäkään pahaa tee. Sinne on nyt tilille pamahtanut päivässä yhden pojan yhden vuoden koulumaksut.

Sitten välillä muutakin.

Entinen valtiovarainministeri Goodall Gondwe sanoi, että Malawi ei ole lainannut Zimbabwelle rahaa. Malawi on vain antanut creditillä Zimille maissia, ja saadakseen tuon maissin Malawin valtio on ottanut Reserve Bankista 100 miljoonaa taalaa ja maksanut näillä viljelijöille. Reserve Bankin pomo on kyllä toista mieltä. Ja ihan samahan tuo lopputulemana on. Malawi on pistänyt rahansa kiinni joka tapauksessa häviävään hevoseen.

BIngukin tuli lopulta piilostansa ja selitti mihin valtion rahat ovat menneet. Kuulemma ulkomaalaiset ovat roudanneet fyrkat ulos maasta. Viime vaalien järjestäminenkin maksoi ihan kamalasti. Niin, niitä vaaleja varten Malawi sai kyllä donoreilta ihan erikseen korvamerkittyä rahaa, mutta kai se valtion varoilla kampanjointi jotain maksaa... Bensapula kuulemma johtui monesta syystä: Siellä oli yllättävää vuorovesivaihtelua Beirassa, silta rikki Tetessä, hallitus ei tilaa bensaa vaan Petroleum Importers Limited, joka ei hoitanut asioita kunnolla/oli pylly auki (government omistaa tuon firman osakkeet 95 prosenttisesti) ja kaikkea muuta. Presidentin lentskari ei ole syönyt valtionkassaa, koska sitä ei ole vielä edes maksettu (!).

Kaiken kaikkiaan nuo selitykset ovat lähinnä herättäneet enemmän kysymyksiä. Että hienosti vedetty taas pojat.

Foodworthsissä on Vaasan näkkileipää ja hapankorppuja!

Hei nyt mua väsyttää, unta kaunista mä nään (sähkökatkoista). Tirppa päätti pitää yöllä huuto-ja jumppahetkiä aina tuonne vitoselle asti.