Juupa juu. Meikalainen saa ilmeisesti vaimon siivella diplomaatin statuksen Malawissa. Mitahan se kaytannossa tarkoittaa? Joudunko maksamaan veroja, saanko parkkeerata invapaikalle ja olenko yleensakin kulmakunnan kurko (no tottakai olen)?

Katselin tassa Peter Justencenin (tai jotain sellaista) tax free-kuvastoa. Firma on Tanskasta, ja se toimittaa diplomaateille kamaa ympari maailman. Ja mita kamaa?

Normaalin viina-, hajuvesi-, tupakki- ja karkkivalikoiman lisaksi myynnissa on kaikkea taysimittaisista konserttiflyygeleista aina hieroviin nojatuoleihin asti. Ja melko edullisesti. Rahtikulut ovat aika kovia, joten varsinaista hyotya ei paasisi kylla kertymaan kuin muutamissa tapauksissa. Onhan se kuitenkin hienoa mielikuvitusostella plasmatelkkareita ja kotiteatterisetteja. Laatukama maksaa aina, mutta 700 euroa BOSEn vehkeista ei ole mielestani paljoa. Puhumattakaan 200 euron fussball-pelista! Semmoisen kylla voisikin tilata. OK, ehka on tullut katsottua liikaa "Frendeja". Ankkoja ja tipujahan taalta saakin sopuhintaan.

Mutta kuka tilaa mineraalivetta maapallon toiselle puolelle? Tai Ariel-pesujauhetta? Puhumattakaan Philippsin hehkulampuista? EIkohan noita nyt joka puolelta saa? Tai no, onhan Antarktiksellakin ihmisia...

Puutarhaa on perusteltu. Tai siis olen katsonut paalta kun puutarhatonttu perustaa. Misterin ei kuulemma tarvitse liata kasiaan kun tama on hanen hommansa. Jaa etta pitkastyttaako joskus? Yritin salaa laittaa siemenet itamaan muovikuppeihin, mutta siihenkin Patrick tuli jeesaamaan. Osaankohan ma sitten joskus palatessani enaa edes vetta keittaa?

editina pitaa viela mainita muutamille asiasta kiinnostuneille sieluille, etta Fc Riitan Sakset omaa jo 73 pojoa, sijoittuen silla Malawin sarjassa toiseksi. Ja kukas se keikkuukaan Valioliigan karjessa? Ehei, se ei ole RedShite. Eika se ole Arsekaan...