Ja perkele pitkin yota. On naes noita kulkukoiria aitojen takana, ja niillehan pitaa aukoa paata. Eli hommahan menee jostiinsa niinkuin mokillakin. Eilen illalla vietiin dogit jenkeille back. Auton ovea avatessamme poislahtiessa ensimmaisina autossa olivat koirat. Ihan kyban rekkuja, varsinkin vanhempi. Nuorempi on aika Ran Tan Plan/Vili-vainaa.

Nettikahvilan loysin. Kyllahan taalta voi paivittaa, mutta enpa pankkiasioitani valttamatta hoitaisi tasta byroosta.

Hubaa on. Kuten Emppa jossain vaiheessa mainitsikin, on ilmassa iltaisin jatkuva savun haju. Isot sadevesiojat ovat hyvia paikkoja polttaa roskia. Mutta paljon siistimpaa taalla on kuin oletin. Talo on kuin Torremolinoksen huoneistohotelli. Isoa kiiltavaa klinkkerilaattaa ja parkettia lattiassa. Parkettivaha varjaa jalat punertaviksi. Pitanee alkaa katselemaan seuraavaksi jostain sulkapaaninetta.

Englannin puhuminen on petraantunut radikaalisti. Jossain takaraivossa se on ollut jemmassa. Mutta viela on matkaa taysin fluentlyyn, siis sellaiseen ettei tarvitse "ajatella" mita sanoo. Enhan ma sita kylla suomeksikaan tee.

Paivan omituisuudet: Kansasta 2 prosentilla on vesijohto. Ja 10 prosentilla on sahko. Saattavat olla toisinpain nuo prosentit. Suurinpiirtein noin kuitenkin. Emppa korjatkoon.

Mika on siis paakaupungin taman hetken suurin rakennustyomaa? Aivan oikein. Kuolleen diktaattorin kolme-neljakymmenta metria korkea muistomerkki, loistavalla tiella ja kirkkaalla valaistuksella varustettuna tietenkin. Reipasta menoa sano.

Toinen juttu: Viikonlopun lehdessa oli ammattiesittelyna opettaja. Yksi ongelma johon maikat taalla tormaavat on kuulemma se, etta jotkut oppilaat saattavat alkaa syyttamaan jotain luokkatoveriaan noidaksi. Ja oikeasti uskoen syytokseen. Jos opettaja menee puolustamaan kiusattua, on han oppilaiden mielesta samassa veneessa noidan kanssa. Ja noituudesta voi joutua tassa maassa karajille. Eli tervetuloa vaan kaikki lesepaiva-Wiccat Malawiin. Taalla teille on onnela jos Suomi tuntuu ahditavan ymmartamattomalta paikalta. Linnaa tulee myos maksimissaan 10 vuotta aseista ja huumeista. Homoseksuaalisuudesta rapsahtaa sitten max. 14 vuotta. Perusarvot kunniaan.

Mahd. tekstarit vanhaan numeroon k'tos. Poppamiehelta ostamani prepaid kai ottaa myos vastaan, mutta ei laheta kaikkiin liittymiin.

"Bulu bulu bulu, niin hurmaavaa..."