Kavin eilen illalla viemassa yovartijoille teeta. Emppa kun on ottanut alusta asti hyvaksi tavaksi termospullon, teepussien ja keksien toimittamisen yossa varjotteleville turvamiehille.

Normaalisti jatkat tulevat vastaan kun kyokin ovi aukeaa. Eilen ei ketaan nakynyt, joten kappailin portille jossa poikien koppi on. Ketaan ei nakynyt.

Paasin kopin oviaukolle asti, ja jatin satsin siihen. Kaantyessani poispain kuului pimeasta kopista "Ymmm... Hello?"

Vanhempi vartijankyrpahan se siella. Taydessa unessa peiton alla. Nauratti vahan, mutta sisalle paastyani alkoi taas vituttamaan. Kello oli kymmenen illalla ja taa jamppa vetaa sikeita duunissa. Se on varmaan tosi halukas ottamaan luodin meikalaisen puolesta yovuorossa ollessaan... Eipa silla. Ei taalla juuri kai pyssyja rosmoilla ole koska sanktiot ovat huikeat ja seka pimeat etta lailliset pyssyt maksanevat maltaita. Maantiella pimean aikaan maastureita ryostavilla gangstereilla rautaa vissiin on. Niista luvataan lehdissa ihan villin lannen tyyliin kiinniotto/vihjepalkkioita. Yolla kuuluu silloin talloin pyssy pauketta jostain, mutta tod. nak. siella ammutaan kulkukoiria. Toivottavasti.

Joka tapauksessa huomenna tulevat koirat rauhoittavat vahan mielialaa. Rekut ovat sita kaliiberia, etta ihan jokaiselle meidan ansaitseman (meidan... Empan) lisaarvon havittelijalle voi tulla toiset aatokset. Viidakkorumpu kylla kertoo etta tuossa talossa on akeita koiria.

Muuten paiva on mennyt Kummisetaa katsellessa. "Luca Brasi sleeps with fishes". Seka kitaran ostoa suunnitellessa. Sitten taas mua etsii opettaja, verottaja, poliisi, nimismies ja hullut naiset. Unohtamatta missaan nimessa torimyyjia.