Jouduin tanaan tiskaamaan! Tai oikeastaan tein sen ihan huvikseni.

Suzie kun oli pienokaisen kanssa laakarissa. Oli vekara oksennellut ja ripuloinut koko yon. Emppa ne sitten aamulla heitti laakariin ja lupasi hoitaa kustannukset. Muksu oli tuossa puolenpaivan maissa jo kotona ja vahan paremminvoivan nakoisena. Olivat antaneet jotkut laakkeet mukaan. Patrick ei tiennyt miten olisi Emppaa kiittanyt. Ja ymmartaahan sen. Pitaa tassa iltapaivalla kayda maksamassa mokoma pois. Kai se jotain riisipussi ja kaytetyt lenkkarit-tasoa on... Pelkka laakari oli talla kertaa n. 5 euroa ja siten Paddyn ja Suzien ulottumattomissa. Suuzzen sai myos lopun paivaa vapaaksi etta pystyy hoitamaan muksua. Saa nahda onko se vapaalla vai normaalisti touhuamassa silitysrautansa kanssa.

Muuten taalla ei olekaan sitten tapahtunut taas mitaan ihmeellista. Sahkokatkot ovat yleistyneet ja pidentyneet, siina kaikki.

Ny maa lahren viikonlopulle. Lahtekaa tekin. Pikku-Empalle terveista. Muistaa olla kilttina siella. Ei koskaan tieda mista se tonttu kurkistaa. Lypsyrannassa tonttu vilahtaa aina puuceen kannen alle kun oven avaa, mutta se onkin eri asia se...

25