Tuli eilen oltua kuuntelemassa kikkelijatsia expat-kapakissa. Ihan hauskaa oli. Enimmakseen latistiin kuitenkin Joen kanssa typeryyksia aiheesta kuin aiheesta. Mutta voi veljet kuinka osasi musta mies soittaa saksofonia, lujaa. Osasi se kylla muutenkin.

Hammentavaa oli s, etta vastapaisella sohvalla ollut n. nelikymppinen paikallinen pariskunta vietti kokolailla kiihkeita hetkia siina silmiemme alla. Se oli aikamoista rakkauden festivaalia... Veikkailtiin toiminnan kiihkon tasosta paatellen etta kyseessa oli joko a) kovin tuores tapaus tai sitten b) aisan yli potkiminen. Aina puhutaan lansimaiden moraalisesta rappiosta, mutta tuo kohta b ei varmasti ole niin yleista ensimmaisessa maailmassa kuin taalla. Taalla kun vanha sanonta "paiva kerrallaan" on totista totta.

Sitten kehuja malawilaisille. Eilen satoi vetta taas kuin aisaa. Lahtiessani nettikahvilasta autolle sita tuli oikein tosissaan. Astelin ulos ja kerkisin etenemaan n. viisi metria kun takaani kuului kohtelias "Sir". Yksi kafeen jatkista oli siepannut sateenvarjon mukaansa ja saattoi meikalaisen sen alla autolle. Se oli kilttia. Olen kylla ollut naiden kavereiden kanssa aika hyvaa pataa muutenkin, eli vitsukkaa on heitetty puolin ja toisin. Mutta silti paasi vahan yllattamaan. Monestako suomalaisesta paikasta lahtee henkilokunta saattamaan? Ei monestakaan veikkaan.

Jassoo. Viikonloppu. Nyt se vietetaan osittain Blantyressa. Jihuu. Sita kylaa kn voi etaisesti jopa verrata moderniin kaupunkiin.

Jaa niin: Ostitko OPB sen linkittamani veneen? Jaa et? Miks et? :)